Träning för Emilie dag 1

Postat den: 2018-05-21 @ 18:57:09 | Allmänt | Kommentarer (1)

Första träningen för Emilie idag och jag är väldigt positivt överraskad! Hon hittade mina och Obelix svagheter direkt och tog grepp om det, jättebra!! Vi jobbade mycket på volten och det var verkligen välbehövligt jobb där vi jobbade på att ha honom kvick hela tiden, att han inte skulle ligga på i handen och att bogarna var på plats. Mycket grundarbete alltså, men så svårt det är! Jag är väldigt glad att han var lite långsam och "stor" så att vi verkligen fick hjälp med våra svårigheter, för det var precis så han var på tävlingen sist. Lite jobbigt är det allt om man åker på träning och så är hästen perfekt, och nästa gång man inte har tränare på backen så var det ju inte alls så bra, haha. 
 
Obelix har fått leva lite på att trava och galoppera stort, men nu måste jag börja rida honom kvick så att bakbenen hänger på också. Cilla och Einar var på mig med det här under våren men såfort man kommer hem så tappar man förstås lite. Man tycker att man rider meeen.... inte tillräckligt. 
 
Nu ser vi fram emot ännu en träningsdag imorgon. Obelix har varit ute och promenerat precis och om en stund får nog alla hästarna kvällsmat. Jag ska se en film och lägga mig tidigt (inte än förstås dock). Så roligt att vara här och jag njuter dessutom av lite ledighet. 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Erika Pettersson

Skönt att du fick en så bra träning 😊

2018-05-21 @ 20:11:57
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan