Tävlingen i helgen

Postat den: 2018-05-01 @ 15:31:00 | Allmänt | Kommentarer (2)

Jag och Obelix gjorde våran första start på 2 år i söndags, vilket faktiskt är våran andra start tillsammans bara! Vi passade på att debutera i LA dessutom.
 
Han skötte sig utomordentligt i all hantering och var väldigt snäll även fast han var pigg och nyfiken. På framridning var han lite spänd första varven men det släppte väldigt snabbt sen. Han kändes fin! Inne på banan var han verkligen en ängel. Tittade inte på någonting och var så glad hela tiden. I traven kändes han jättefin men det blev en miss i andra ökningen då min donut började slå mot hjälmen och han blev rädd för det, och i ena volten fick jag honom inte riktigt rak i kroppen och då blev ha lite skev. Annars kändes travdelen väldigt bra!
 
I skritten och galoppen fick jag honom inte helt i ramen utan han blev lite taggad stundtals där och då fick jag honom inte riktigt att vänta på mig. Men det blev bättre genom hela programmet och i sista delen började jag känna att jag hade lite mer kontroll igen. Det handlade mest om att jag inte riktigt kom till rätt ridning där tror jag.
 
Vi slutade på 67,7% och en andraplats i LA:3. Mycket som kan förbättras men jag är otroligt glad över Obelix som verkligen är en fantastisk tävlingsindivid som inte tittar på något och är i princip likadan att rida på tävling som hemma. Hur bra egenskap är inte det? Nu gäller det bara för mig att rida rätt också!
 
 

Kommentarer

Postat av: Erika Pettersson

De var väl kanon bra resultat eftersom ni inte tävlat på så lång tid plus att du varit skadad :)
Ni kommer gå långt

2018-05-02 @ 20:21:54
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/
Postat av: Sara Carlsson

Helt super! snart MSV :D

2018-05-02 @ 20:29:10
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan