När det inte riktigt går som tänkt

Postat den: 2018-05-13 @ 21:29:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Tävlingen igår blev total pannkaka, tyvärr. Båda de tidigare starterna som vi har gjort tillsammans har han tagit otroligt bra så därför blev jag väldigt chockad över hur han var att rida på inne på banan igår. Han bara drog mig ur sadeln, sköt över mig i sadeln och blev het och spänd. Fick honom inte att galoppera framåt först när jag skulle rida upp utan han bara galopperade i kort, kort galopp och försökte byta. I första travökningen förstod han inte alls, trots att jag red om en gång så lyckades vi inte utan han bara tappade balansen bara jag försökte räta ut honom. Alldeles för spänd och inte genom rygg, helt enkelt. 
 
Ett riktigt bakslag men förhoppningsvis var det en engångsföreteelse. Jag var själv extremt nervös av någon anledning så ingen av oss kom väl riktigt till ro och jag red helt ärligt inte alls bra. Vi tränar på och kommer igen helt enkelt! Vissa delar var trots allt riktigt bra, slutorna funkade bra förutom att han började galoppera precis vid ingången i den sista men därefter var den jättebra. Återigen tappade han balansen pga spänning i den volten. 
 
Vi slutade på 64,6% och det känns väldigt roligt att vi ändå lyckades ta ett kval till MSVB, även fast känslan hade känts viktigare i det här läget. Nya tag som sagt, nästa gång kommer vi igen!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan