Ridetime

Postat den: 2018-03-03 @ 11:10:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag var ledig hela dagen igår och börjar jobba klockan 13 idag, fick lite extra ledigt den här veckan eftersom det var första veckan. Väldigt välbehövligt ärligt talat då det kändes som att jag skulle somna under morgonmockningen i torsdags trots att jag var halvledig i tisdags, haha. Jag som är van att jobba hela tiden blir helt plötsligt trött av minsta lilla.. känns jättekonstigt haha. Men jag vet att jag snart kommer vara på banan igen och det kommer inte vara lika jobbigt längre. Blir nog lättare sen när inte armen begränsar mig på samma sätt också.
 
Igår tittade jag när Bea red Obelix, gjorde matlådor, åkte på några ärenden i stan och städade medan jag idag hittils bara har tagit det lugnt hela förmiddagen. Men jag ska snart rida Obelix, vilket ska bli jätteroligt!! Senaste gången var 20 november, samma dag som jag blev sparkad. Så det ska bli underbart att få sitta upp lite på honom, även om det kanske bara blir en kort tur (Bea ska värma honom är tanken). Jag har  ridit lite andra hästar i veckan för att försöka komma igång lite innan jag sitter upp på Obelix, det tror jag har varit bra. Håll tummarna för att det går bra!

 
 
Vi har fått massor av snö helt plötsligt! Det har bara varit lite puder på backen som på hagbilden nedan, men sen igår när jag åkte till stan så började det snöa massor så när jag körde hem så såg jag knappt vägen. Det kom massor av snö på en gång, aldrig varit med om något liknande. Jag kan inte ha varit i stan mer än 20-30 min och på ditvägen var det inga problem att köra alls. 
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan