Lördag

Postat den: 2018-03-10 @ 16:48:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Nu börjar det bli mildare grader här på Mosslunda vilket är otroligt skönt, jag hoppas att snön kan smälta bort helt snart så att även allt vatten kan börja sjunka undan. 
 
Obelix har gått både igår och idag. Bea har ridit fram honom åt mig båda dagarna men på tisdag ska jag börja rida helt själv. Det blir roligt! Jag tror och hoppas att jag kommer att orka ett helt pass på honom nu. Idag fick vi bra träning för Cilla och han blev väldigt fin tillslut. När man rider själv så blir det gärna att man glömmer eller slarvar med halvhalter osv och då är det bra att ha Cilla som är där och tjatar på en att rida, rida ;) Jag blir ju dessutom lite lätt i sadeln ibland om han lägger sig på och hänger mig framåt i tyglarna istället för att sitta rakt upp och ner och vara kvick med en lättare hand. Men det blir bättre hela tiden och nu börjar jag bli lite kvickare igen. Äntligen kunde jag känna idag att han i övergångarna från galopp till skritt var lite mer uppe i fronten och bärde sig in i övergången på bakbenen. 
 
Känns ändå som att det har gått ganska snabbt att komma tillbaka in i ridningen. Jobbet är förstås lite värre, det gör fortfarande ganska ont att köra skottkärrorna, lyfta magnettäcken osv. Det värsta är dock om jag leder en häst och behöver rycka tag eller liknande, så jag försöker att ta så många snälla som möjligt haha (men de flesta är snälla här som tur är!). Men det är ändå som så att jag klarar av det och det är det viktigaste. 
 
Ikväll ska jag, Bea och Madde på bio. Mysigt!
 
 

Tillbaka till startsidan