Vecka 25

Postat den: 2018-06-18 @ 06:31:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Måndag: Jobba. Obelix dressyr.
 
Tisdag: Obelix träning för Anneli
 
Onsdag: Jobba. Obelix promenad + kolla tänder
 
Torsdag: Obelix dressyr.
 
Fredag: Jobba. Obelix dressyr.
 
Lördag: Jobba.
 
Söndag: Jobba. Obelix dressyr, åka till Sterntorp på eftermiddagen. 

Ösregn hela dagen

Postat den: 2018-06-17 @ 20:12:31 | Allmänt | Kommentarer (0)

Är det inte typiskt att bara för att man har en ledig dag, så ska det ösregna hela dagen? Och inget småskvätt, utan det har verkligen öst ner precis hela dagen. Som tur var hann jag rida imorse innan regnet började, då duggade det bara lite. Inte ofta man lyckas tima men ibland ska man ha lite tur.
 
Obelix har tagit det väldigt lugnt ända sedan träningarna för Emilie mån-tis eftersom han var hos osteopaten i onsdags och det kändes som att det var på tiden att han fick ett par lugnare dagar. Så det var lite segt för honom att komma igång idag men det gick ändå ganska fort att hitta tillbaka. 
 
Vi lyckades smita ut några få minuter mellan skurarna för en promenad på nya banan och trots allt regn så var den kruttorr medan gamla banan liknade en pool. Det är ju lovande inför hösten må jag säga! ;) 
 
 
 
 

Skrittur bland myggorna

Postat den: 2018-06-17 @ 11:18:25 | Allmänt | Kommentarer (0)

Obelix och jag var ute på skrittur i skogen igår efter jobbet, med pappa som mentalt stöd och sällskap ;) Vi vågar fortfarande inte skritta ut helt själva utan det känns säkrast att han följer med, speciellt när jag inte har ridit honom trött innan (hehe).
 
Han skötte sig väldigt bra men sen kom det massor med myggor så det var riktigt synd om honom en stund, det går knappt att vara i skogen såhär års. 
 
Idag å andra sidan så regnar det och är jättekallt så idag hade det nog inte varit något problem att vara i skogen. Alltid ska man välja fel dag ;) Men idag ska bli rida dressyr på banan så då är det ju bara skönt att det inte är alltför varmt. 
 
 

Tillbaka till startsidan