Tillbaka på Sterntorp

Postat den: 2018-07-20 @ 20:38:27 | Allmänt | Kommentarer (1)

Efter några veckor hemma så är jag och Obelix återigen tillbaka på Sterntorp. Den här gången bor jag dock inte på Sterntorp utan i min släkts sommarhus då dom också är här samtidigt.
 
Jag och Obelix ska träna tillsammans en vecka nu, sen ska Sandra rida honom en vecka när jag åker hem och jobbar och sen kommer jag tillbaka för att träna ytterligare en vecka innan vi båda åker hem igen. 
 
Det känns jättebra att han får vara kvar här när jag åker hem. Dels så hade det blivit jobbigt för honom att åka fram och tillbaka så mycket, och dels så tror jag att det är jättebra att Sandra rider lite på honom, jag tycker det är väldigt bra med ridhjälp från Sandra för hon är ju otroligt duktig och känner honom dessutom väldigt bra sedan tidigare eftersom hon hade honom i träning och tävling som unghäst.
 
Jag är så glad att vi bestämde oss för att åka till Sandra den här sommaren, det är verkligen mycket som redan har fallit på plats och många frågetecken som har besvarats. Det är verkligen fantastiskt att ha en tränare som man känner att man kan lita på till 100%, och det gör jag absolut med Sandra. Vi ser fram emot de här veckorna och sen hoppas vi förstås kunna åka ner så mycket som möjligt även i höst och vinter. 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Erika Pettersson

Låter verkligen perfekt 😊
Så skönt med en sån tränare och få så bra hjälp.
Ni kommer gå långt.

2018-07-21 @ 11:36:20
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan