Tiden går fort

Postat den: 2018-07-21 @ 16:35:00 | Allmänt | Kommentarer (44)

3 år sedan. 
 
Vad mycket minnen det kommer upp nu när ponny-SM i Gävle är igång för fullt. Det var i Gävle som jag och Arragon gjorde våran mästerskapsdebut för 3 år sedan. En fantastiskt rolig och såklart nervös vecka. Anna Drugge som jag då tränade för (som fortfarande är en väldigt nära vän<3) var med hela veckan vilket var ett fantastiskt stöd.
 
Vi gjorde absolut inte våra bästa resultat den veckan, men vi tog oss till final och hade så roligt under dagarna. Min fina fina Arragon, vad mycket vi har gjort tillsammans och alltid med samma glädje. Arragon var aldrig sur och älskade att jobba, ställde alltid upp. Däremot kunde han busa till det en hel del, han bjöd på lite studs-show under küren i SM-finalen ;) Världens bästa nalleman!
 
 
2 år sedan.
 
Igår var det dessutom exakt två år sedan jag och Obelix gjorde våran tävlingsdebut tillsammans. Vi red en LB:2 på 74% och vann klassen! En vecka senare gick han tyvärr omkull och det tog tid innan veterinärerna hittade felet och kunde börja behandla, vilket jag tror de flesta här redan känner till. I höstas kunde vi äntligen komma igång när jag jobbade som dressyrelev på Mosslunda Dressyrstall, och först nu börjar han komma helt igång vilket känns så härligt! Obelix är likaså som Arragon en riktig pärla att jobba med, vill alltid jobba. Han är nästan lite manisk till jobb och ibland känns han helt outtröttlig, samtidigt som han har ett väldigt bra lugn och aldrig blir speciellt het. Vi ser fram emot många år även om vi har tappat en hel del tid redan. 
 
 
 
 
 

Tillbaka till startsidan