Perfekt fredag

Postat den: 2018-01-12 @ 09:07:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

När jag flyttade till Mosslunda så stod Arragon kvar hemma hos oss en vecka innan han flyttade till sin nya familj. Sedan dess har jag inte träffat honom, vilket alltså är snart 6 månader sedan - alldeles för lång tid! Jag har så många gånger tänkt åka och hälsa på honom i höstas när jag varit ledig, men det är svårt att få till när jag är ledig över dagen bara och oftast dessutom ska göra något med Obelix. Känner mig fortfarande inte så säker på att åka långa sträckor själv med bilen heller. 
 
Imorgon är det äntligen dags att hälsa på! Jag tar med mig Matilda och Lollo som resesällskap så då kommer inte resan kännas så jobbig heller (det är inte lika långt hemifrån mig som från Skåne heller, nästan halva tiden). Ska bli underbart att få krama och pussa på mitt lilla ponnyfluff igen, kan knappt vänta! ♥
 
 
Ser verkligen tillbaka på våran tid tillsammans med enorm glädje. Han lärde mig så otroligt mycket och jag utvecklades väldigt mycket som ryttare under våra 3 år. Så härlig häst som alltid är så glad och positiv till arbete. Han har verkligen aldrig backat av eller lagt ett öra bakåt när jag jobbat med honom, han vill alltid.

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan