Min första tid på Mosslunda

Postat den: 2018-01-14 @ 21:55:28 | Allmänt | Kommentarer (0)

Under mina 4 månader på Mosslunda som hästskötare innan jag bröt armen hände det väldigt mycket. En stor del var att jag och Obelix efter nästan ett års kämpande med skador och problem äntligen kom igång med ridningen och fick riktigt bra träningshjälp att ta oss förbi de första svåra hinderna. Det är sån skillnad på att sitta hemma och rida varje dag och åka till tränare någon dag i veckan - i jämförelse med att ha någons ögon på sig nästan varje dag och kunna ha ett helt annat upplägg i det. Det gör att när problem dyker upp så är det lättare att hitta en utväg innan det blir för stort, eller kanske till och med ohanterbart vilket det blev för mig och Obelix en period hemma. 
 
Jag är väldigt glad att jag och Obelix får vara en del av Mosslundateamet och att jag tog steget och började jobba där, det var precis rätt period både för mig som människa och för mig och Obelix som ekipage. Såklart är man alltid lite velig när man ska flytta flera timmar hemifrån och från all trygghet, men för min del blev det väldigt bra. Jag bor med två superhärliga tjejer, har underbara chefer och väldigt bra arbetskamrater. Obelix har också alla förutsättningar för att kunna må bra, vilket han också verkar göra. 
 
 
Såklart får man hemlängtan ibland och precis som i alla andra jobb så är inte alltid alla dagar lika roliga och glamorösa. Det går upp och ner - inte minst med levande djur. Men det är så otroligt roligt och tacksamt att få vara en del i ett superbra team, få ingå i ett system och upplägg med sin häst och jobba med det som man älskar att hålla på med. Jag har alltid varit själv i mitt stall hemma, och bara en sån sak som att det alltid är andra i stallet hela tiden tycker jag är väldigt skönt (även om det kan vara skönt med en lugn stund med bara sin egen häst ibland också). 
 
Längtar väldigt mycket efter att fortsätta jobba på Mosslunda när min sjukskrivning är slut, och fortsätta utvecklas tillsammans med Obelix. Hoppas att tiden går fort! 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan