Dåligt med material

Postat den: 2018-01-23 @ 21:22:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Nu när jag inte har någon häst hemma och är sjukskriven så blir det lite dåligt material här på bloggen. Däremot har jag ganska mycket filmmaterial på Obelix/Arragon från både sommar och höst. Är det något som ni skulle vilja titta på? Eller förslag på annat som ni vill se eller läsa om?
 
Igår var jag hos Michelle och följde med henne och Mary på en skrittur med Sockertopp. Jag kan ju inte riktigt hålla mig från hästryggen längre och då är snälla Soccan ett väldigt lugnt och bra alternativ eftersom hon går att rida med en hand, haha. Dessutom är typ risken att ramla av vääldigt liten, hehe (förutom om man hoppar vill säga, knasponny).  Idag fick jag låna Natasjas ponny Pålle också för att vara lite stöttepelare när hon red ut en utav unghästarna som hon har på inridning. Stackars Natasja fick både sadla och tränsa båda hästarna. 😉
 
 
Även fast jag kanske hoppar upp på hästryggen lite för tidigt så skulle jag aldrig hoppa upp på en häst som jag tror skulle äventyra min skada, det är det inte värt. Men enligt läkaren så är det bara bra att jag tekniskt sett grejar lite med det jag kan och lite smått försöker börja bygga upp armen mot det arbete som väntar. När jag börjar jobba 25:e februari ska jag gå upp direkt på heltid och då måste jag ha hunnit stärka upp armen en hel del. Styrkan är väldigt försvagad i armen eftersom jag inte har några muskler kvar och det är svårt att veta hur mycket jag ska gå emot smärtan eller inte, men hittils har jag varit väldigt försiktig.
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan