Söndag

Postat den: 2018-02-25 @ 17:18:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Provade att mocka imorse ute i stallet. Efter 5 boxar var armen ganska spaghetti och resten av kroppen trött och öm, haha. Inser ju att det kommer att ta tid att bygga upp armen och kroppen nu efter skadan men det är bara att köra på. Faktiskt bra också att man jobbar för någon annan och inte hemma själv så att man verkligen måste göra alla de jobbiga sakerna. Annars blir det ju aldrig starkt! Givetvis måste jag dock vara försiktig samtidigt så att det inte svullnar upp.
 
Imorgon börjar jobbet "på riktigt". Jag jobbar heldag imorgon och sen är jag halvledig på tisdag.
 
Under dagen idag har jag packat upp det sista, gjort matlådor och pysslat om Obelix. Han har stått med magnettäcket och fått en lång rykt. Tror han är ganska nöjd över att jag är tillbaka trots allt så att han får lite extra uppmärksamhet och mys ;) 
 
 
Har blivit tokig i kallrökt lax och potatis med bearnaisesås, hur gott är det inte? Superenkelt att göra eftersom man bara behöver koka potatis och plocka fram lite sallad, hehe. Man håller sig mätt väldigt länge också faktiskt. Passar mig som har så dåligt tålamod när det gäller att laga mat.  
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan