Mys på stan och röntgen

Postat den: 2018-02-13 @ 18:21:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Mindre än 2 veckor kvar av min sjukskrivning, är väldigt lättad över att äntligen få börja röra lite på mig och komma igång. Hade aldrig klarat en månad till! Nu är det istället bara mysigt med de sista två veckorna här hemma tycker jag, nu när jag får börja träna upp armen så känner man ju att man gör något vettigt och kommer framåt dessutom. 
 
Jag och Matilda träffades och åt lunch på stan igår, alltid lika mysigt att ta en god lunch och sitta och prata om allt med sin bästis <3 Avslutades med en god dryck på espresso house som är ganska nystartat här i Lidköping. 
 
 
Idag följde jag med Anette när hon skulle röntga hennes ettåringar Gaia och Lillith på Husaby, det gick bra! Man vet ju aldrig riktigt med lastning osv med de där små annars.. Men vi kom både dit och hem ;) 
 
Nu har jag några mindre roliga saker framför mig.. Tandläkaren både onsdag och torsdag men det är bara det allra allra sista som ska göras nu och sen ska det förhoppningsvis vara klart för några år framöver i varje fall, haha. Fre-sön i helgen åker vi och hälsar på min syster som bor i Göteborg eftersom det är sista helgen jag är hemma. 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan