Gul/orangea tänder?

Postat den: 2018-02-07 @ 21:27:23 | Allmänt | Kommentarer (0)

Något undrande kom jag hem från tandläkaren förra gången, med olika både färg och storlek på alla tänderna, haha. Den ena tanden var större än framtänderna och den ena framtanden var trekantig uppe vid tandköttet och de hade en gul/orange nyans? Meeen riktigt så illa var det ju inte att det skulle bli mina tänder permanent utan det var bara plast... som tur var!
 
Idag blev allt lite klarare och nu är mina tänder faktiskt nästan helt färdiga!! Jag har fått krona på alla 4 tänder, så det jag fick innan var bara provisoriskt för att jag skulle ha hyfsat normala tänder överhuvudtaget under dessa två veckor. Puh! Jag är jättenöjd och tycker att det blev jättefint. Sen jag var 6 år har jag haft riktigt fula tänder som jag skämts för, och då framförallt min framtand som slogs sönder när jag var 6 och sen växte ut sne och gul. Men nu äntligen ser det bra ut, så glad över det! 
 
Mamma och jag har myst framför en film ikväll och ätit god mat lite för att fira att det äntligen snart är klart, bara ett sista kontrollbesök kvar. Tjoho! Ska dock lägga mig tidigt ikväll för imorgon ska jag med min granne Anette för att röntga en unghäst på kliniken. 
 
TB till SM <3
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan