Dags att börja träna

Postat den: 2018-02-04 @ 21:52:06 | Allmänt | Kommentarer (0)

Efter klartecken från läkaren förra besöket så får jag börja träna upp armen lite mer, åtminstone med vardagligt arbete. Resten av kroppen ska också igång så nu har jag satt upp ett litet träningsschema för de sista veckorna här hemma. Jag har varit ute och sprungit lite till och från sedan det kändes okej med armen, men nu får det bli lite annan träning också.
 
Jag kommer fortfarande vara svag när jag börjar jobba och rida, men jag vill ändå förbereda kroppen på bästa sätt för att komma igång och kunna ge bra förutsättningar till bra ridning direkt så att jag och Obelix kan komma igång tillsammans. Sen ska jag givetvis försöka hålla efter den här träningen även när jag är tillbaka för att bli starkare i ridningen!
 
Bea och Madde som jag bor tillsammans med har börjat träna lite hemma på kvällarna så nu har jag fått lite inspiration i form av bra appar för träning hemma utan redskap för mage och ben framförallt. Finns många appar att ladda ner om man söker på "Home workout".
 
 
 
Det blir absolut skillnad i ridningen när man tränar själv vid sidan om, men jag har alltid haft lite svårt att hålla fast vid det där med träningen. Man kommer in i perioder då man kör på och sen tappar man det, haha. Kanske blir lite lättare när man tränar tillsammans med någon/några och kan peppa varandra. 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan