Svår period

Postat den: 2018-02-28 @ 20:41:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Det har varit svårare på ett sätt att komma igång med armen än vad jag trodde. Precis allt gör ont, speciellt när jag leder hästarna om de rycker till eller när jag kör skottkärran. När jag rider gör det inte ont på det sättet men jag får väldigt snabbt mjölksyra. Det är ju dock så att det inte är något fel när det gör ont, utan det bara känns väldigt mycket i början och kommer säkert att göra ett tag. Det viktigaste är att det inte svullnar upp.
 
Man tappar otroligt mycket på bara 3 månader. Balans, timing, kvickhet och självförtroende i ridningen. Väldigt frustrerande när kroppen inte alls lyder en. Man vet att man egentligen kan utföra något men sen helt plötsligt så går det inte bara. Jag får bita ihop nu ett tag tills det har blivit stark igen och hoppas att det inte tar alltför lång tid. Sånt här har jag otroligt dåligt tålamod med. 
 
Tur att jag åtminstone klarar av att utföra arbetet, annars hade det blivit svårt att vara här. 
Det är riktigt kallt här men än så länge har vi inte någon snö, men hittade en riktig snöbild på mig och Obelix när vi hade mycket snö hemma. 
 
 

Halvledig dag

Postat den: 2018-02-27 @ 20:36:28 | Allmänt | Kommentarer (0)

Idag jobbade jag 7-15 så jag var halvledig. Skönt med en lugn eftermiddag och hinna ta hand om Obelix ordentligt! Han fick stå 40 minuter med magnettäcket och massor med rykt och massage, så mysigt <3 Bea red honom idag och han hade gått bra, skönt att höra! Jag hoppas att jag snart kan komma igång och rida honom, jag själv joggade fram en annan häst istället. 
 
Jag älskar de här halvlediga dagarna för när man är helledig så blir man lätt lite slapp och får ingenting gjort men när man är halv såhär så kan man hinna klart allt man behöver göra men ändå hinna ta det lugnt en stund.
 
 

Söndag

Postat den: 2018-02-25 @ 17:18:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Provade att mocka imorse ute i stallet. Efter 5 boxar var armen ganska spaghetti och resten av kroppen trött och öm, haha. Inser ju att det kommer att ta tid att bygga upp armen och kroppen nu efter skadan men det är bara att köra på. Faktiskt bra också att man jobbar för någon annan och inte hemma själv så att man verkligen måste göra alla de jobbiga sakerna. Annars blir det ju aldrig starkt! Givetvis måste jag dock vara försiktig samtidigt så att det inte svullnar upp.
 
Imorgon börjar jobbet "på riktigt". Jag jobbar heldag imorgon och sen är jag halvledig på tisdag.
 
Under dagen idag har jag packat upp det sista, gjort matlådor och pysslat om Obelix. Han har stått med magnettäcket och fått en lång rykt. Tror han är ganska nöjd över att jag är tillbaka trots allt så att han får lite extra uppmärksamhet och mys ;) 
 
 
Har blivit tokig i kallrökt lax och potatis med bearnaisesås, hur gott är det inte? Superenkelt att göra eftersom man bara behöver koka potatis och plocka fram lite sallad, hehe. Man håller sig mätt väldigt länge också faktiskt. Passar mig som har så dåligt tålamod när det gäller att laga mat.  
 
 

Tillbaka till startsidan