Tacksam

Postat den: 2018-04-19 @ 19:25:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

En sak som är säker är att jag packar med mig betydligt mer kunskap hem än vad jag kom med, och det är jag oändligt tacksam för. Jag har lärt mig otroligt mycket mer om hästarnas hälsa, hantering och ridning. Och en sak som jag verkligen ska ta med mig är att titta på bra ridning! Det är egentligen inget nytt men jag har alltid underskattat att titta på när andra rider faktiskt, men efter att ha varit här och sett samma ryttare under en längre tid så har jag verkligen insett hur mycket man lär sig av att se! Det är otroligt nyttigt, så det ska jag verkligen ta med mig hem; att titta när andra duktiga ryttare rider och tränar sina hästar. 
 
En annan sak är att verkligen värdera att träna och våga ta hjälp. Jag har aldrig varit en sån som velat klara mig själv på något vis utan har varit ganska duktig på att ta hjälp för det mesta, men efter att ha varit här har jag ändå ännu mer förstått hur betydelsefullt och viktigt det är att ta rätt hjälp. Utan Cilla och Einar är jag ganska säker på att jag fortfarande hade stått med en häst som inte gick att rida på, helt ärligt. 
 
Nu är jag inspirerad till 110% och ska verkligen kämpa på och gå in helhjärtat i min satsning med Obelix. Det är och ska bli så roligt att fortsätta utvecklas tillsammans med honom! 
 
Tack Cilla och Einar för fantastisk träningshjälp, och tack alla övriga i stallet för allt jag har lärt mig! 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan