Påsk

Postat den: 2018-04-01 @ 10:38:13 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag har haft en väldigt lugn påskhelg. Var helledig igår och halvledig idag. Ska strax ut och fixa med Obelix och sen äta något innan jag börjar. Det är riktigt trist väder här idag, grått och blåser. Man är ju otroligt beroende av vädret, inte bara när man är ute utan det gör så mycket om man sitter inne en dag att solen lyser in i rummet. Det gör den inte idag och mitt humör är lite därefter, haha ;)
 
Obelix har gått fantastiskt bra i veckan! Förra helgen smällde han till sig själv när jag red och blev rejält både svullen och varm. Två dagar senare var han dock helt kall i benet men vi tog ut veterinär ändå för att kolla. Han var helt ren på böjprov och benet kändes bra. Einar tömkörde honom i onsdags eftersom han hade vilat 4 dagar och sen har jag ridit torsdag, fredag och lördag. 
 
Han var helt fantstiskt fin i torsdags, hittade en helt ny knapp, jobbet i töm dagen innan hjälpte oss väldigt mycket. Red bara kort då eftersom han blev snabbt trött när han jobbade bra. Sedan har han fortsatt att vara väldigt fin! Lite småstrul igår när han började bli lite trött, då fick jag honom inte riktigt rund och i ramen. Vänstervarvet har alltid varit det svåra men det löser jag oftast nu med lite knep, men nu är det högervarvet som blivit svårt istället. Men det är ju det som är charmen med dessa djur och ridningen, att man ständigt måste utvecklas och lära sig nya saker för att ta sig framåt.
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan