Obelix idag

Postat den: 2018-04-05 @ 16:08:46 | Allmänt | Kommentarer (0)

Obelix hade vilodag igår och dagen efter vila brukar alltid vara lite svår för då är han lite seg i kroppen men samtidigt väldigt pigg. 
 
Idag var det däremot inte så farligt! Han blev kvick snabbt i traven och gav mig en fin känsla. Började därför jobba i galoppen ganska direkt. Flyttade honom lite för skänkeln och red fram och tillbaka i tempo. Vänstergaloppen var ovanligt lätt och han kändes väldigt balanserad. I högergaloppen däremot så tappade vi det lite, jag kom inte riktigt igång i min ridning och fick honom då inte kvick. Då blev han lite låg i formen och inte helt genom rygg, hamnar jag där så är det också lite svårt att ta sig ur det. Men vi löste det ändå helt okej och bärigheten blev tillslut lite bättre. Han har varit så fin annars i högergaloppen nu de senaste dagarna så det är inget konstigt att det kanske tar emot lite där nu. 
 
Jag tycker att vi utvecklas mot det positiva hela tiden och jag hittar nya knappar på honom. Även fast man tappar vissa dagar så  hamnar vi inte ända nere på botten längre så att säga. Är väldigt glad över min fina, fina häst! 
 
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan