Flyttar hem från Mosslunda

Postat den: 2018-04-11 @ 08:14:31 | Allmänt | Kommentarer (3)

Efter mycket velande fram och tillbaka så har jag bestämt mig för att flytta härifrån och komma hem. Ett väldigt stort beslut som kommer att betyda mycket förändringar. Anledningen till beslutet är helt enkelt att kroppen säger stopp. Allting funkade superbra i höstas men att komma tillbaka efter en fraktur och inte ha kunnat använda kroppen på flera månader och sen tro att man ska kunna jobba fullt på ett fysiskt jobb och samtidigt ge allt i ridningen med sin häst - ja det funkade i 2 veckor. Tyvärr så känner jag att jag bryter ner kroppen för mycket just nu och behöver hem och träna upp kroppen till mer styrka igen, jag vill också verkligen kunna ge allt varje pass jag rider Obelix. Jag hade faktiskt inte kunnat drömma om att man tappade så mycket styrka i kroppen på 3 månader. 
 
Det här känns dock otroligt tråkigt, även fast det är mitt egna beslut. Jag hade tänkt att vara här i minst ett år till, kanske mer, och jag är så ledsen över att det blev som det blev. Men livet går inte alltid som planerat och tar andra vändningar. 
 
Att jag flyttar hem betyder givetvis en hel del förändringar. Innan jag åkte till Mosslunda hade jag egna träningshästar som jag jobbade heltid med, så det enda jag har jobbat med är egentligen att rida och sköta hästar. Nu ska jag hem och ha ett vanligt jobb som man ska anpassa sig till med tider osv.. blir lite annorlunda, men jag hoppas att det också blir bra! 
 

Kommentarer

Postat av: Erika Pettersson

Men du tar väl med Obelix hem också? 😊
Låter vettigt o bygga upp kroppen sakta, men säkert!

2018-04-11 @ 15:58:22
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/
Postat av: Lovisa

❤️❤️

2018-04-12 @ 13:46:10
Postat av: Elin

Tråkigt, men ändå bättre att du prioriterar ditt eget välmående än att kämpa på mer än vad kroppen klarar. Hoppas att det ska gå bra!

2018-04-12 @ 23:00:36
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan