En liten updatering

Postat den: 2017-10-26 @ 16:12:08 | Allmänt | Kommentarer (1)

Veckorna swishar förbi här på Mosslunda, om bara några dagar har jag varit här i tre månader! Tiden går så fort så det är inte klokt. 
 
Med Obelix är det bra. Han är fin i kroppen och jobbar på bra. Jag får jättebra hjälp här med träningen och ibland tömkör Einar Obelix som extra komplement vilket jag också tycker hjälper oss väldigt bra framåt. Han känns bättre och starkare hela tiden även fast det är en lång väg kvar och självklart har vi dippar och ridpass som man bara vill glömma, precis som för alla andra. Men det känns otroligt skönt att vara här och hela tiden ha en hjälp när man stöter på problem och för att ta sig framåt i utvecklingen. 
 
Jag har varit hemma en omgång när jag var hos tandläkaren och det var väldigt mysigt. Passade på att rida Monty och Mozzarella och hälsade på en hel del kompisar. Jag saknar det livet jättemycket, det var fantastiskt roligt att rida hela dagarna och kunna göra vad jag ville. Men samtidigt är jag väldigt glad över att jag valde att flytta ner hit till Mosslunda i det här skedet, jag och Obelix behöver verkligen det. Nästa vecka ska jag dock till tandläkaren igen så då blir det en visit hem igen. Ser fram emot att krama om både vänner och ponnysar en liten stund <3 
 
 
Tyvärr kan jag inte updatera med så mycket varken bilder eller text dels då jag aldrig hinner skriva eller ta några bilder, och dels för att det inte är min anläggning och mina hästar och därför kan jag inte skriva så mycket om vad vi gör på dagarna. Men jag ska försöka bli lite bättre på att updatera om hur det går med Obelix framöver!
 
 

Kommentarer

Postat av: Erika Pettersson

Skönt att du verkar trivas där o att det flyter på bra 😊

2017-11-05 @ 21:23:14
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan