Torsdag på Mosslunda

Postat den: 2017-11-16 @ 20:51:32 | Allmänt | Kommentarer (0)

Det har återigen blivit kväll och det är snart dags att gå och lägga sig.. längtat efter sängen hela kvällen haha. 
 
Vi har haft lite städdag här på Mosslunda idag och i eftermiddag så red vi lektion för Cilla. Jag fick grymt bra hjälp och nu har vi mycket bra tips att ta till oss och övningar att träna på. Obelix har varit lite trött i bakbenen i veckan men idag kändes det som att han var tillbaka. Han behöver fortfarande stärkas mycket för att orka bära sig men jag börjar få koll mer och mer. Idag började vi dra oss mer från volten och gjorde lite uppridningar i både trav och galopp. Väldigt nyttigt både för rakhet och balans! Det blir gärna att man bara rullar runt på volten annars när man rider lite mer självständigt - den zoonen måste vi ta oss ur mer och mer nu när vi börjar bli lite starkare. 
 
Nu ska Obelix jobba fre och lördag och sen får han endast promeneras på söndag. Får nog dock räkna med lite träningsvärk imorgon efter dagens pass, så det blir något lugnare då. Är väldigt nöjd över honom idag! 
 
I helgen när Sara var här och hälsade på så blev det bommar, vi är inte så värst duktiga på det ännu dock, men vi får träna!
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan