När olyckan är framme

Postat den: 2017-11-28 @ 19:02:57 | Allmänt | Kommentarer (3)

Förra måndagen var tyvärr olyckan framme för mig när jag skulle gå den dagliga lunchpromenaden med Obelix. Han hoppade iväg i ridhuset och sparkade bakut mot mig och träffade olyckligtvis min arm ganska illa. Både benen i underarmen gick av och det var en riktigt ful fraktur.
 
I torsdags opererades jag och nu är jag sjukskriven i 3 månader framöver och är därför hemma i Lidköping igen. Det här blev verkligen inte alls som tänkt och jag är så ledsen. Jag och Obelix var så på G i ridningen nu och vi såg fram emot att kunna åka ut och starta i början på nästa år. Dessutom fick jag min nya sadel förra veckan. Nu ändrades allt..
 
Frakturen och armen kommer att bli helt bra om jag tränar rätt så jag ska verkligen försöka rörelseträna så mycket jag bara kan. Jag vill upp på hästryggen och fortsätta jobba på Mosslunda så fort som bara är möjligt igen. Tills vidare står Obelix kvar i träning på Mosslunda så att han kan fortsätta att tränas och utvecklas vidare. Saknar honom såååå dock men vet ju att dom tar hand om honom på bästa sätt där!
 
 

Tillbaka till startsidan