Läget med hästarna

Postat den: 2017-05-11 @ 22:41:33 | Allmänt | Kommentarer (0)

Obelix var hos Stefan igår och han hade fortfarande en blödning mellan revbenen som vi trodde eftersom han fortfarande reagerar om jag hoppar upp på honom. Nu kan jag dock longera honom inspänd med gjord vilket han inte heller tar skada av. Skönt, eftersom jag då kan hålla igång honom i varje fall lite smått så att han inte blir helt stående och tappar allting, även om longeirng kanske inte är det bästa som finns i vanliga fall. Så nu räknar vi med ca en månad till och sen ska jag förhoppningsvis kunna börja rida honom.
 
Arragons framknän ser bra ut men bakbenet är desto sämre. Det är rejält svullet och varmt, men det pendlar lite fram och tillbaka under dagen. Värst är det på kvällen. Eventuellt kommer veterinären ut imorgon och tittar, vi får se. Hoppas verkligen inte att det går upp i leden eller liknande, såret är tyvärr precis vid kotan och nu är helt benet supertjockt. Han är dock inte halt.
 
Det är lite segt på hästfronten nu måste jag säga.. Trist att inte kunna rida någon av mina egna. Men de andra är förstås igång som vanligt. Imorgon ska jag rida Monty, Mozzarella och Camelot. Håller även på med körkortet nu så lägger mycket tid både på teori och körning, idag var det körlektion i stan också men imorgon ska jag bara köra hemma med mamma. Skönt att ha tagit tag i det nu och bokat uppkörning i sommar!
 
FInns en kort film på min instagram från början av programmet i söndags med Arragon, @oliiviiagustavsson
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan