Här står det tomt

Postat den: 2017-05-28 @ 13:05:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Jag har varken haft tid eller ork att sitta med bloggen nu i veckan då det har varit så mycket annat hela dagarna. Det är roligt men det blir långa dagar och jag har inte haft så mycket om att skriva om det sista heller. Men nu känner jag för att sätta igång igen, i varje fall lite grann!
 
Obelix är tyvärr fortfarande inte bra, vi ska till Stefan på onsdag igen och se hur det ser ut nu. Men han gillar sin kompis Monty mest i hela världen i varje fall, haha, dom är verkligen bästisar just nu. Han njuter för fullt i sina fina gräshage också.
 
 
Mozzarella går riktigt bra nu men på tävlingen i torsdags så ville hon inte alls och kändes väldigt ofokuserad. Vi ska gå ut i en LC som förklass nästa gång så hon får bjuda på ordentligt framåt utan några större krav. 
 
Zuperduper åkte hem efter tävlingen i lördags men har varit fin hela veckan! Blev förstås lite spänd nu första dressyrtävlingen men fick ihop 65% i första och 63% i andra. Vi är nöjda!
 
 
Monty är riktigt fin emellanåt, men han är inte riktigt framme för skänkeln och känns lite sne stundtals. Vet inte vad detta beror på men han har fått ta det lite lugnare och nästa vecka har vi träning för Anneli. Finns flera filmer ute på min instagram på honom från träningen nu i veckan! @oliiviiagustavsson
 
 
Arragon jobbar på som vanligt och uppladdningen till SM har redan börjat - jippie!!! Vi var hos Stefan för en sista check i onsdags och fick grönt ljus. Skönt! Förra helgens tävling var ingen höjdare då jag gjorde massa onödiga ryttarmissar och sen var han lite laddad i andra klassen, men jag hade ändå en bra grundkänsla och jag är nöjd. 
 
 

Kommentarer

Postat av: Erika Pettersson

Har du fått några spekulanter på Arragon?
Bloggen kan man låta vila ett tag om varken ork eller tid finns 🙂

2017-05-29 @ 15:24:18
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan