Fina hästar

Postat den: 2017-05-29 @ 16:34:04 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag har redan ridit klart hästarna för dagen och har bara lite stallarbete kvar. Tränsen ska putsas, hästarna ryktas och masseras och sen kvällsfodringen. Men jag är inne på en liten paus just nu och fikar med mamma framför en bra serie, perfekt paus mitt i dagen!
 
Imorse efter mockningen red jag ut en stund på Camelot i sällskap av Natasja och Pålle som promenerade bredvid. Supermysigt och Camelot skötte sig som en ängel som alltid. Han är så otroligt söt den här lille ponnyn!
 
 
Obelix har fått gå i sin gräshage några timmar idag (utökar mer och  mer för vaje dag) och sen har vi promenerat och longerat. Han ser bättre ut nu i rörelsemönstret så jag hoppas på det bästa. Revbenet är nog bra men han började visa symptom från bicepsbursan förra veckan som varit skadad tidigare, men jag hoppas verkligen inte att det är något nu när han har sett bättre ut denna veckan. 
 
Monty, Mozzarella och Arragon har tränat dressyr idag. Monty är egentligen i grunden väldigt fin men känns lite sne och oliksidig för tillfället och jag får inte riktigt rätt på det. Mozzarella var däremot riktigt fin idag! Superbra i stödet och bra i formen. I vä galopp blir hon alltid lite sämre i takten, men det tar sig ändå tycker jag. På onsdag kommer hon hem hit till mig och då ska vi träna program.
 
Arragon gick också väldigt bra idag. Idag låg fokus på en lite lägre och längre form med mycket övergångar och tempoväxlingar i framförallt galopp. Väldigt bra arbete för honom och han verkade nöjd efteråt. Svettiga var vi båda två ;)
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan