Duktiga hästar

Postat den: 2017-05-07 @ 22:10:02 | Allmänt | Kommentarer (1)

Monty tog en vinst i LA:1 på 69,7% med ett fint galpprogram. Även traven var bra men vi nådde inte helt fram där idag i längningar och skänkelvikningar. FIck tyvärr utgå i LA:P1 då han bara var emot både på framridningen och banan, jag fick honom inte alls där jag ville och han var trött.
 
 
Mozzarella vann LB:1 på fina 75% med en väldigt bra känsla rakt igenom. Tyvärr var även hennes bensin slut i andra klassen och då kom miss på miss. Dock var vissa delar fina med en bra känsla men förövrigt lite för av och på och grova missar.
 
 
Arragon är jag helt klart nöjdast med! Han har varit så galet laddad på de senaste tävlingarna och jag börjar bli lite trött på det faktiskt.. Tävling på tävling och det går aldrig att rida ordentligt på banan. Men idag gick det äntligen!
 
Riktigt fint travprogram i FEI lagtävlan, men onödig miss i skritten och ett enkelt byte. Lite laddat i galoppen stundtals med men annars fin! Riktigt nöjd över den här ritten som resulterade i 67% och en femteplacering, men lite synd med missarna som sagt.
 
I FEI mästerskap var vi både lite sega efter några timmars stillastående, men Arragon är ju aldrig sen med att kvickas till som tur är. Dock hade vi behövt lite mer bakbensaktivitet för att få till grejerna riktigt bra, men han gjorde ändå allting väldigt fint och jag hade en bra och lugn känsla genom hela programmet. Traven var bättre i första programmet men galoppen och skritten var mycket bättre den här starten och han var lugnare i huvudet. Vi belönades med 70,5% och kom 3a. Så glad! Jag glömde sporrarna till denna start, men det gick ju bra ändå. ;)
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Är Arragon till salu och vad kostar han isf?

Svar: Hej! Ja han är tillsalu. Mejla mig.
Olivia Gustavsson

2017-05-08 @ 09:38:37
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan