Det blir bättre

Postat den: 2017-05-09 @ 21:33:53 | Allmänt | Kommentarer (2)

Efter en tråkig händelse idag så gäller det att hålla humöret uppe och inte sjunka till botten. Det är kämpigt med hästarna ibland och så är det, men så är det också för alla mer eller mindre. Bara att ta sig igenom och ur det, alla perioder är inte lätta.
 
Arragon ramlade när jag var ute och skrittade idag. Vi hade en mysig tur på långa tyglar och helt plötsligt bara försvann han under mig. När han sen skulle ta sig upp så tappade han balansen och ramlade igen. Så han är rejält uppskrapad och ena framknäet har ganska djupa sår. Vi har varit i kontakt med våran veterinär så vi får se hur det utvecklar sig.
 
 
Har även suttit upp på Obelix för första gången på flera veckor och han var inte bättre. FÖrsökte fortfarande ställa sig på bakbenen osv, men vi ska ju till Stefan imorgon och ska även prata med våran veterinär.
 
Mozzarella och Camelot gick i varje fall jättebra idag, och Natasja red ut på Monty och klättrade medan jag promenerade med med hennes ponny Pålle. Har även övningskört vilket gick jättebra. Så lite bra saker har det allt hänt även idag!

Kommentarer

Postat av: Helena

Åh så tråkit men ändå tur att det gick som det gick ,kunnde blivit värre , det där läker fint snart såg väl inte så illa ut ändå tycker jag , hoppas allt är bra annars , kul du snart har körkort kämpa på .

2017-05-10 @ 05:51:24
Postat av: Clara

Men fy, du har verkligen inget flyt alls nu Olivia!! Kramar från mig iallafall❤️❤️

2017-05-11 @ 21:16:51
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan