Obelix hos Stefan idag

Postat den: 2017-05-31 @ 18:32:19 | Allmänt | Kommentarer (2)

Jag åkte med förhoppningen om att få en friskförklarad häst idag, men icke, blödningen mellan revbenen är fortfarande kvar. Den är betydligt bättre och börjar läka, men det är en bit kvar. Tillbaka om 3 veckor och hopppas på bättre besked då!
 
Jag var besviken på hemvägen men nu har jag ryckt upp mig och försöker se det positivt i att han i varje fall är på bättringsvägen och att det kanske inte är så långt kvar trots allt. Jag får ju hålla igång honom med longering vilket ändå är bra. Det som stör mig mest är dock att jag vet att jag hade kunnat hålla igång honom riktigt bra om jag hade kunnat tömköra, men min kunskap är väldigt begränsad där så vi får klara oss på longering. Jag hoppas dock verkligen att vi kan ta oss till Anneli en eller ett par gånger innan nästa behandling så att han får jobba lite. Det är ju just rida som inte går, inget annat fysiskt fel på honom såsätt.
 
 
Tyvärr har han tappat lite vikt nu det senaste igen, och givetvis muskler. Han äter lite dåligt när jag inte rider och så har han varit sålänge vi har haft honom, vet inte riktigt varför han slutar äta när jag inte rider. 
 
Här hemma har ponnyerna gått på som vanligt, Arragon har bara promenerat. Marie kom förbi med Mozzarella så jag red henne här hemma, vi behöver träna på nya platser för hon testar mig på bortaplan. Efter en stunds konflikter så blev hon riktigt fin, jag är supernöjd med henne!
 

Tillbaka till startsidan