Två tävlingsdagar

Postat den: 2017-03-26 @ 22:02:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Arragon igår nationell FEI: Precis som förväntat så var Arragon överladdad i gårdagens starter. Brukar alltid bli så första tävlingen på året och det är bara att ta det som det är. Framridningen var jättesvår och sen hade jag hyfsad kontroll på banan i traven (lite hastig och spänd men bra ovh vi fick fina poäng), men i galoppen sprack det tyvärr då han inte ville skritta i enkla bytena. Vi fick vårat sämsta resultat någonsin i FEI men jag tror att travprogrammet är det bästa vi har gjort både bedömningsmässigt och i känslan, där låg vi ganska högt. 0:orna i galoppen drog ner väldigt mycket. Sånt som händer! FÖrutom laddningen så hade jag en fin känsla. 

Andra starten var han trött i kroppen men alldeles för på i huvudet, så det blev ännu värre. Det kokade över helt och hållet och jag fick ingen fin känsla alls, hade verkligen inte koll på honom och han var alldeles för på. 
 
Det är tråkigt när det blir såhär men det är sånt som händer. Han känns ändå bättre än vad han någonsin gjort även om vi fick de sämsta resultaten någonsin, men det berodde ju egentligen bara på att han var så fruktansvärt laddad. Nya tag till nästa start istället, roligt hade vi i varje fall ändå hälsar Arragon, han tyckte att han var grym ;) Får ta första starten för året med en nypa salt.
 
Älskar honom såååå!!<3
 
 
 
Mozzarella idag lokal LC: Mozzarella gjorde debut på dressyrbanan! Lite för liten framridning för henne så hon kände sig lite trängd vilket var kvar inne på banan och då fick jag henne inte riktigt rund genom kroppen, men hon gjorde ändå ett fint program även fast det var ganska vingligt och lite av och på. Det är okej första starten!! Bara en liten miss i halten då hon blev lite för på och började backa istället. Är väldigt nöjd med henne för hon skötte sig toppenbra och var väldigt lugn och tittade inte på någonting. Vinst på 74,6%, duktig!! 
 

Kommentarer

Postat av: Erika

Stort Grattis till vinsten! :D
Bra jobbet.

Tråkigt att A var överladdad, men nu är det nog mycket vårkänslor i kroppen på alla djur märks på hundarna hos oss med funkar ingenting utomhus, men de går ju över.
Överladdade, massor energi, stänger av i huvudet, men varje år är samma sak. :)

2017-03-27 @ 09:37:05
URL: http://erikapettersson.webblogg.se
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan