Storm

Postat den: 2017-03-05 @ 12:20:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Puh, vilket väder det är! Ända sedan imorse har det blåst och snöat hela tiden, iskallt är det också så när jag red Arragon kändes det som att mina fingrar skulle domna bort helt. Vi skrittjobbade bara en kort stund då underlaget var stenhårt.
 
Monty satt jag inte upp på idag faktiskt, för jag har ingen kontroll på honom när det stormar så (vi har paddocken mitt ute på ett fält typ) Jag tömkörde honom istället och han var jättefin men väldigt väldigt laddad så jag är glad att jag valde att stå på backen idag. Frieserhästarna har longerats lite kort så fick dem i varje fall röra på sig. I eftermiddag ska vi till Obelix och jag är sååå glad över att vi har honom uppstallad vid ridhus en dag som den här. Han ska longeras över bommar idag. Var superfin när jag red igår!
 
 
Arragon är verkligen inte en vinterhäst. Han går som bäst när det är 28 grader varmt och ingen annan häst orkar, då studsar han runt och är överlycklig ;) Vi föredrar ridhus på vintern med honom, hehe, men det är svårt att ta med honom varje dag. Vid sånt här väder brukar jag ha gramanen som säkerhet, ifall (eller snarare när haha) han studsar iväg. 
 
Skulle ridit Mozzarella idag och imorgon men eftersom jag bara rider henne en dag i veckan så kändes det inte som att det gav så mycket att rida i den här stormen på hårt underlag och inte heller imorgon (hon ska ändå vila resten av veckan sen då ägaren inte har möjlighet att rida) så då rider jag två pass i veckan v.11 och v.12 istället. Hoppas på bättre väder då! Bättre att spara på passen till när det är bra väder.

Kommentarer

Postat av: Erika Pettersson

Inget roligt väder alltså! Tur vi går mot vår & sommar mer o mer!

2017-03-05 @ 15:37:45
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan