Obelix träning igår och idag

Postat den: 2017-03-01 @ 22:05:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Obelix och jag tränade för Anneli igårkväll och har även gjort det idag. Egentligen skulle Monty tränat kl 13 idag men hans ägare fick förhinder så jag tog den tiden också med Obelix. 
 
Obelix var fin igår! Vi behöver jobba mer på att få honom rund överlag men han orkar ju inte riktigt och inte jag heller, jag behöver bli snabbare och hitta bättre teknik. Fokus igår var att ha koll på alla delar både på mig och hästen, jag har fortfarande svårt att dra bak min högeraxel. Vi jobbade även mycket med tempoväxlingar så att jag ska kunna få tillbaka honom för sätet. Svårt, speciellt när han ligger på lite, men jag tror att det kommer att komma ju mer jag rider. Dessa problem hade vi ju liksom redan i somras. 
 
Idag red Anneli i början av passet för att checka av och sen fick jag hoppa upp efter en stund. Han var jättefin då och jag lyckades ta mig över den svåra tröskeln lite tycker jag. Bra att få sitta upp efter att Anneli har ridit så att man vet lite vilken känsla man ska leta efter där uppe på ryggen också! 
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan