Nytt staket

Postat den: 2017-03-02 @ 11:39:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Nya staket och hagar står nu färdiga! Det har varit ett väldigt trassel med alla hagar och vi har knutit i trådarna när dom har gått av så strömmen har varit jättedålig. Nu äntligen är det ordning på det hela!
 
Först och främst så har vi gjort lite mindre rasthagar. Nu har vi 2 st rasthagar som är 10x10 (självklart går ingen häst där hela dagarna utan det kommer användas som sjukhage eller om de bara ska gå ute en liten stund), samt 1 rasthage 10x15 med lättare vindskydd. 
 
Sedan har vi fyra vinterhagar som är ca 20x40, tre sommarhagar på ca 20x30 och en större sommarhage på ca 25x70. Tyvärr har vi inte någon möjlighet till några gigantiska hagar men vill prioritera att kunna byta hagar under sommar och vinter och nu när vi har lite hästar som kommer och går behöver vi ha lite fler hagar eftersom alla inte kan gå tillsammans. 
 
 
Vi har valt tre trådar och ganska höga stolpar. Det känns på något vis tryggt med högt staket, speciellt eftersom Obelix har hoppat över en gång. Blir hästarna stressade kanske de försöker ta sig igenom ändå, men man kan ju göra det så säkert som det gbara går.
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan