Helgens starter

Postat den: 2017-03-24 @ 21:13:49 | Allmänt | Kommentarer (0)

Imorgon startar jag och Arragon för första gången iår! Nationell FEI lagtävlan och FEI mästerskap. Ska bli såååå roligt! Antaligen kommer första starten vara lite laddad och okontrollerad men vi ska försöka att hålla oss så lugna det går ;) Men det känns bra att vi har två starter på oss så att han hinner tagga ner lite. Är han dock jättelugn i första klassen så kommer jag bara att rida den. 

Starter 15.26 och 17.46 imorgon. Håll tummarna!! På morgonen ska jag rida Mozzarella och fixa stallet, pappa åker till Obelix och promenerar. Det är 3 timmar till Filipstad, långt! Matilda följer med till tävlingen vilket också blir toppenroligt! :D 
 
 
Sen på söndag startar jag Mozzarella i en LC, hennes debut på dressyrbanan. Hon har gått bra nu i veckan så jag hoppas att jag får en fin känsla idag när jag rider och även imorgon på tävlingen. Ska bli otroligt roligt att ta ut henne för första gången även fast vi inte har en aning om hur det går. Vi tar det som det kommer och gör så gott vi kan. HOn har ju faktiskt varit ute på hopptävlingar förut i varje fall.
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan