Hästarna igår

Postat den: 2017-03-10 @ 12:11:52 | Allmänt | Kommentarer (0)

Monty: Monty fick gå ett halkigt pass på banan. Det var så blött igår så underlag bara försvann, därför fick vi rida lite lugnt. Idag är det bättre och typiskt nog har han vilodag, men det kommer nog vara ännu bättre imorgon när vi ska rida. Han var annars väldigt fin i traven, men i galoppen vågade han inte riktigt pga underlaget så jag pressade honom inte heller på med det.
 
Onyx: Var superduktig och travade löst med ryttare för första gången som ni såg på filmen i inlägget under!
 
Arragon: Gick ett pass i ridhuset på kvällen och var fin men lite laddad och då blir allting lite av och på. Gjorde faktiskt riktigt riktigt fina slutor, för det har vi tragglat massor med. Är så glad över det! Öppnorna däremot är lite svårare för han rinner iväg lite. I galoppen var han dessvärre väldigt laddad och jag fick inte riktigt ordning på det. 
 
Obelix: Tränade för Anneli och det blev mestadels ett joggingpass då vi hade ett riktigt katastrofpass i onsdags. Vi tror att han blev väldigt trött i bakbenen i tisdags när vi tränade och så har han fått träningsvärk. Så igår låg bara fokus på att han skulle vara mjuk, vänta på oss och inte gå iväg. Anneli red lite först och hon förstod problemen vi hade i onsdags när jag red själv. Alltid bra när ens tränare kan sitta upp och känna för då kan det vara lättare att vägleda från backen sedan. Idag blir det nog lite samma upplägg och Anneli skulle komma ner och titta lite när jag red.
 
Mango: Vilade, ska tränas ikväll. 
 
Obelix igår
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan