Första passet hemma

Postat den: 2017-03-30 @ 21:32:10 | Allmänt | Kommentarer (1)

Igår longerade jag bara Obelix över lite bommar men idag red vi första passet. Dessvärre började det spöregna just då så han blev lite spänd och på och jag lyckades inte riktigt rida in bakbenen. BLev lite bättre efter en stund när jag red lite öppnor och kom till ridning men inte helt hundra. 
 
Arragon red jag över bommar idag och han var superfin verkligen! Lite laddad men hade ett väldigt fint stöd och han kändes bra genom ryggen. Han börjar äntligen kännas mer stabil i kroppen, förut kunde det gå från fdag till dag med att han var mjuk i kroppen eller hade spänningar vilket också avspeglades i ridningen. Nu känns han mer jämn hela tiden. 
 
Monty var också fin men kändes lite trött i kroppen, han är fin i galoppen men orkar inte riktigt i traven just nu. Det är så det är, det går i perioder! 
 
Annars har jag jobbat en stor del av dagen, det finns en liten film på min instagram @oliiviiagustavsson på Obelix från idag. Han sprang ifrån sina bakben lite som sagt och blev spänd, men det var längesedan vi red utanför ridhusets väggar nu, haha.
 
 

Kommentarer

Postat av: Erika Pettersson

Härligt o ha honom hemma igen 😉😊
Kommer du fortsätta ta i mot hästar i träning nu?

2017-04-02 @ 18:44:04
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan