Filmer

Postat den: 2017-03-06 @ 11:28:05 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag har varit lite ledig i helgen och har klippt ihop en hel del filmer. Lägger mest upp för min egna skull för att jag ska kunna spara lite av det ifall datorn kraschar (därav de långa klippen, haha). Men kan ju passa på att dela med mig av det också!
 
Monty på träning för några veckor sedan. Han har verkligen utvecklat aktiviteten i bakbenen men blir fortfarande lite hastig i takten. Bättre det dock än att han släpper bakbenen, jag tror inte han orkar trava i så mycket lånsammare takt ännu (detta var ju dock några veckor sedan så det är redan bättre :)) Galoppen hann vi inte med då vi hade lite problem i början av träningen med att få honom att just trava framåt, han ville smyga över i galopp då. Ibland är det bra att fokusera bara på en gångart. Formen är också bättre till skillnad från tidigare, rundare på ett helt annat sätt. När en lite lugnare takt kommer tror jag att formen blir än bättre.
 
Här hade vi bara hunnit börja litegrann med skänkelvikningar. Kul att se att det flyter såpass bra nu!
 
 
 
En lite laddad Arragon i ridhuset för 2 veckor sedan. Men fin! 
 
 
 
Arragon på torsdagens träning. Väldigt nöjd med ridkänslan han gav här! Det blev en lite kortare träning än vanligt då vi var så nöjda med honom. Fint flyt i galoppen och bra trav. Öppnorna är dock lite vingliga så det måste vi träna ännu mer på just nu. OFtast är det slutorna som är svårast men det har bytt lite. 
 
Arbetet vi gör i början av filmen med att flytta honom åt sidan i skritt (och även galopp) är verkligen toppen för alla hästar! Monty och Mozzarella som inte riktigt har förstått till 100% det här med att flytta för skänkeln är det förstås svårare med, men alla hästar blir väldigt bra av det när man väl kommer igenom det. 
 
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan