Bästa Obelix!

Postat den: 2017-03-07 @ 21:23:03 | Allmänt | Kommentarer (0)

Dags för träning med Obelix idag, Arragon fick också följa med till ridhuset så han stod i Obelix box under tiden som jag red honom. Han sköter sig som vanligt när han får följa med, alltid så enkel att hålla på med vilket är så himla skönt! Dock var han extermt laddad när jag red, men det är en annan historia haha.  De andra hästarna fick jobba på så gott det gick här hemma i snön. 
 
Åter till Obelix. Vi jobbade med lite öppnor idag och det går bättre och bättre! Jag tycker att känslan är bättre i höger öppna men på något vis är den ändå svårare. Det är lite vingligt men jag tror inte riktigt att han har styrkan att bära sig helt ännu och jag måste få bättre koordination på honom. I övrigt var han toppenfin i traven verkligen! Jag orkar rida honom på ett helt annat sätt nu och har hittat bra teknik med Annelis hjälp. Galoppen var också väldigt fin idag med en stadig känsla. Började med den förvända och vänster går alltid bra, men i höger tappar vi det. Det är precis samma i fattningarna och vi hade detta problemet i somras med. Klurigt! Jag är inte tillräckligt snabb och då ger han sig iväg. 
 
Nästa träning blir på torsdag, får se vad vi går vidare med då! Har en väldigt fin grundkänsla på honom hela tiden nu och det känns även som att jag behärskar det lite bättre själv. Så bra att få mycket hjälp nu ett tag så att vi verkligen kommer in i träningen igen!
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan