Blandad tävlingsdag

Postat den: 2017-06-07 @ 22:08:42 | Allmänt | Kommentarer (1)

Igår blev det en blandad tävlingsdag! Från en fantastisk framridning till hel katastrof pga en prisutdelning precis bredvid banan bakom träden där han blev skrämd för alla applåder precis när jag skulle rida upp. Typiskt! Han kändes verkligen superfin innan dess men sen var det kört. Bestämde mig för att rida igenom hela programmet ändå men han var riktigt spänd och laddad så det blev tusen missar hela tiden, men jag är ändå glad att jag red igenom det även om det verkligen inte var bra.
 
Andra starten var tvärt om, där kändes han inte så bra på framridningen men desto bättre på banan. Han var lite matt i traven efter en lång dag så därför plockade vi inte så mycket poäng där, men galoppen var bättre än den varit på länge! Han skrittade faktiskt i alla enkla bytena även fast han fortfarande hade lite bråttom, så galoppen är jag verkligen jättenöjd med! Tyvärr en felfattning och lite laddning i sista ökningen, men annars var det mesta bra!
 
Även fast jag vet att det inte var våran bästa ritt så var jag ändå nöjd över känslan, för jag kunde vända en dålig framridning till något bra. Vi slutade på 66,8% och en tredjeplacering!
 
 
Idag har Arragon tagit det lugnt, och jag har också haft en lite lugnare dag. Började med riskettan men sen har nästan alla hästarna gått lugnt här hemma. Ikväll var det bio med Stina! Men imorgon är det full fart igen. 

Kommentarer

Postat av: Rebecka Fredriksson

Han är så läcker!

2017-06-11 @ 07:43:22
URL: http://rebeckabinkle.blogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan