Körkort och flytt

Postat den: 2017-07-27 @ 18:56:57 | Allmänt | Kommentarer (2)

Det har varit så galet mycket den här veckan! Otroligt intensivt. Arragon och OBelix har faktiskt därför bara blivit promenerade tis-tors då det har fått vara lite bortprioriterat. Har istället fått prioritera körkortet, bra sömn och packning. Inte lika roliga prioriteringar ;) Men idag klarade jag både teorin och uppkörningen och har därmed tagit körkort!! Det känns jätteskönt och då känns veckans prioriteringar lite mer okej trots allt, hehe. Jag har lagt väldigt mycket tid både på körningen och teorin nu de senaste 2 veckorna. Och det gav resultat!
 
På måndag flyttar ju dessutom jag och Obelix till Mosslunda! Så jag är i full färd med att tvätta, packa, tvätta igen och packa ännu mer. Verkar aldrig ta slut, hehe. Soccan åkte hem igår efter några träningsdagar här och Monty åker hem imorgon efter över 1 år här. Åh vad jag kommer att sakna denna ponnyn <3 Finaste Monty, vad mycket roligt vi har gjort. 
 
Ikväll ska jag andas ut och sen kör vi på med fortsatt packning imorgon. Arragon flyttar även nästa fredag till sina nya ägare. 
 
 Arragon ikväll
 
Sockertopp i måndags!
 
Har även börjat skura alla boxarna så att det ska vara rent och städat (notera en box). Fick lite hjälp av pappa också vilket var väldigt tacksamt! Fint blev det också, bara 3 boxar kvar ;)
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Hur länge ska ni bo där? Ska du jobba dör?:)

Svar: Ja jag ska jobba där :-)
Olivia Gustavsson

2017-07-29 @ 18:55:23
Postat av: Helena

Stort grttis till körkortet ,bra kämpat , Åh flyttar du kommer sakna dej ,jag som tänkt komma o hunnit rida för dej innan du flyttade , Kingen är nu tillbaks efter skadan och är igång satt o klar , Ett stort lycka till nere i skåne nu .

2017-07-30 @ 07:47:51
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan