Soccan film

Postat den: 2017-07-28 @ 06:58:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Soccan har varit här hela veckan och har skött sig väldigt bra! Hon är lite annorlunda från när jag hade henne vilket inte är så konstigt eftersom det är 3 år sedan och alla hästar ändrar sig lite, men vi hittade ganska snart tillbaka till varandra! Vi har gjort allt från att busa i skogen, ridit barbacka, hoppat och tränat dressyr. Soccan är verkligen en ponny som man kan göra allt med och som är så himla schysst på alla sätt och vis. En riktig läromästare! Älskar den här ponnyn <3 
 
Michelle och Soccan har tränat för mig under våren och de har verkligen kommit ihop bra och gör framsteg hela tiden! Michelle gör ett jättebra jobb med henne och de stämmer väldigt bra tillsammans. Jag blir så glad när jag ser att mina förra ponnyer får det så bra, såklart!
 
En liten film från förra veckan!
 

Arragon, min finaste ängel <3

Postat den: 2017-07-27 @ 19:01:10 | Allmänt | Kommentarer (1)

 
 
 

Körkort och flytt

Postat den: 2017-07-27 @ 18:56:57 | Allmänt | Kommentarer (2)

Det har varit så galet mycket den här veckan! Otroligt intensivt. Arragon och OBelix har faktiskt därför bara blivit promenerade tis-tors då det har fått vara lite bortprioriterat. Har istället fått prioritera körkortet, bra sömn och packning. Inte lika roliga prioriteringar ;) Men idag klarade jag både teorin och uppkörningen och har därmed tagit körkort!! Det känns jätteskönt och då känns veckans prioriteringar lite mer okej trots allt, hehe. Jag har lagt väldigt mycket tid både på körningen och teorin nu de senaste 2 veckorna. Och det gav resultat!
 
På måndag flyttar ju dessutom jag och Obelix till Mosslunda! Så jag är i full färd med att tvätta, packa, tvätta igen och packa ännu mer. Verkar aldrig ta slut, hehe. Soccan åkte hem igår efter några träningsdagar här och Monty åker hem imorgon efter över 1 år här. Åh vad jag kommer att sakna denna ponnyn <3 Finaste Monty, vad mycket roligt vi har gjort. 
 
Ikväll ska jag andas ut och sen kör vi på med fortsatt packning imorgon. Arragon flyttar även nästa fredag till sina nya ägare. 
 
 Arragon ikväll
 
Sockertopp i måndags!
 
Har även börjat skura alla boxarna så att det ska vara rent och städat (notera en box). Fick lite hjälp av pappa också vilket var väldigt tacksamt! Fint blev det också, bara 3 boxar kvar ;)
 
 

Tillbaka till startsidan