Träningen med Monty igår

Postat den: 2017-01-31 @ 05:42:00 | Allmänt | Kommentarer (1)

Igår blev det ett riktigt travpass för Anneli. VI hann helt enkelt inte med galoppen, haha ;) 
 
I början krånglade det jättemycket med traven. Såfort jag bad honom att gå framåt så fattade han galopp direkt. Han brukar ta till det när han tycker att det blir jobbigt i traven, speciellt i högervarvet. Det går lite i perioder det där. Men det var bra att det kom upp idag så att vi kunde få igenom det. 
 
Fick börja med att göra skänkelvikningar i skritt på långsidan för att få honom mer fokuserad på mig och sen red vi lite öppnor både på volt och långsida i båda varven. Fick jättebra tips hur jag ska tänka där, speciellt i vänster öppna som är väldigt svår. Vi gick sedan vidare med skänkelvikningarna där vi tragglade ett bra tag. Men det blir bättre och bättre trots att det fortfarande är lite vinligt och svårt! Det tar sig tillslut. 
 
Han blev lite hastig i takten ibland men hade väldigt aktiva och fina bakben. Från att dessutom gå från en kass känsla till en relativt bra känsla så är jag glad över träningen! Han tog inte riktigt skänkeln mot slutet när han började bli trött men det är också en känslighet som vi måste träna upp bättre. Han stänger av lite när han börjar bli trött. 
 
Ser fram emot fortsatt träning! Kan i varje fall konstatera att jag har hittat världens bästa tränare ;) VIll ni se film?
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Ellen - tävlingsryttare

Dum fråga ;) Självklart vill man se film!

2017-01-31 @ 15:49:58
URL: http://ellenshorselife.blogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan