Träningen igår

Postat den: 2017-01-11 @ 07:23:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Arragon var jättefin på träningen igår! Vi jobbar mycket stärkande med grundarbetet nu eftersom det är såpass långt kvar till tävlingarna och det är styrka han behöver. Så det blir mest grundarbete både hemma och på träning vilket jag tycker är jättebra. Han behöver orka mer överlag. Jag får väldigt bra verktyg på träningarna för att kunna jobba rätt hemma.
 
 Han är svår att rida just nu dock och jag måste rida hela tiden och ha koll på alla delar. Det är svårt att hela tiden vara 100% fokuserad på allting samtidigt, haha! Men det blev mycket bättre under hela träningen tycker jag och han verkade nöjd efteråt. Ju längre fram vi kommer och desto mer vi lär oss desto svårare blir det ju, och jag känner att han utmanar mig lite också. Men det är supernyttigt! Han har utvecklats jättemycket på flera plan under bara en månad nu.
 
 
 
Idag är planen att åka och träna med Monty men vi får se lite hur vädret utvecklar sig då det ju ska blåsa och snöa jättemycket. Blir det så kanske vi inte vågar ge oss ut med tansport. Vi får se!

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan