Sista säsong

Postat den: 2017-01-18 @ 05:47:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Det känns väldigt konstigt att sitta och planera för min och Arragon, troligtvis, sista säsong tillsammans. Vi har trots allt hängt ihop i snart 3 år och under den tiden har vi  hunnit bygga upp mycket.
 
Vad vi har lärt oss mycket av varandra... Jag tror inte att det finns någon som känner mig så bra som Arragon egentligen, även fast han är en häst.. ;) Men han vet precis vilka knappar han ska trycka på i alla lägen. Arragon är den enda hästen jag ridit som jag verkligen har känt är precis som handen i handsken för mig. Han är perfekt! 
 
 
Jag försöker att inte tänka så mycket på att han kanske inte är min nästa höst utan ta vara på tiden vi har kvar istället, men det är svårt att låta bli att tänka på det och inte räkna månaderna. Men att inte släppa taget är oundvikligt för att kunna satsa vidare. Tyvärr har vi ju en sport som kräver mycket pengar och så är det inte bara för mig utan för alla. 
 
Så mycket roligt vi gjort tillsammans, och så mycket jag älskar den här hästen. Knäppa, älskade och fina Arragon <3 Han är verkligen en "once in a liftime". Älskade ponny <3 
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan