Uppdaterad tävlingsplanering - Monty och Arragon

Postat den: 2017-02-07 @ 19:31:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Har fått ändra om lite pågrund av inställda tävlingar. Såhär ser det ut att bli för Monty och Arragon framöver!
 
19/2 Åmål - Monty LB:1 och LA:1
 
12/3 Lidköping klubbdressyr  - Monty LB:1 och LA:1, Arragon MSVC:1. Passar på att göra årsdebuten med Arragon på klubbdressyren, blir lite lagom laddat då hoppas jag, hehe. 
 
25/3 Filipstad - Arragon FEI lagtävlan och/eller FEI individuella mästerskapsprogrammet. Kommer vi inte med så tävlar jag istället Monty i Essunga LB/LA
 
9/4 Trollhättan- Monty LA:1 och Lagtävlan för ponnyallsvenskan, Arragon Lagtävlan för ponnyallsvenskan.
 
Monty ska fortsätta stärkas i LA-programmen men jag hoppas att vi snart framöver kommer att kunna påbörja momenten i LA:P1. Vi har redan börjat med lite öppnor och enkla byten men mest bara testat på det lite. Det som kommer att bli klurigt med honom tror jag blir slutorna. 
 
Arragon ska inte starta så mycket nu i början på året men målet är att rida SM i sommar så då hoppas jag att vi hinner göra i varje fall 3-4 starter nationellt för att vara förberedda i programmen. Vi siktar mot att hålla oss friska och A-final förstås ;) Hans första start blir på klubbdressyren som lite uppvärmning till tävlingen i Filipstad. 
 
Riktigt riktigt taggad på den här tävlingssäsongen med så fina ponnyer! Hoppas även att Mozzarella kommer att bli startklar framöver och att Obelix får hålla sig frisk så att vi kan komma ut och tävla under sommaren. Jag har så många fina tävlingshästar/ponnyer nu vilket jag är väldigt glad för! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan