Tredje advent

Postat den: 2017-12-17 @ 14:58:01 | Allmänt | Kommentarer (0)

Julen närmar sig med stormsteg. I tisdags blev jag av med bandage och stygnen så nu har jag bara lite omplåstrade armar istället. Får röra mig helt fritt med armen nu (även om det fortfarande gör väldigt ont) och lyfta upp till max 1 kg. Så det går framåt! Ska till arbetsterapeuten en gång i veckan framöver.
 
Det var jättemysigt att hälsa på Obelix senast och se att han blir så fint tränad av Einar och Bea. Känns så tryggt att ha honom på Mosslunda och snart är jag tillbaka! Läkaren har nämligen skrivit ut mitt sjukintyg där jag är sjukskriven till 30 januari istället för slutet på februari, så skönt! Kanske går fortare än jag trott. Hoppas på det! Jag är både jobb- och ridsugen såklart.
 
 
 
 

Dagarna går

Postat den: 2017-12-07 @ 12:00:31 | Allmänt | Kommentarer (1)

Jag trodde att de här tre månaderna skulle gå väldigt långsamt, men det går snabbare än jag trodde! Jag är fortfarande väldigt trött men passar på att träffa mina vänner så mycket som det bara går nu när jag är hemma. Dessutom har vi lite hästar här hemma som jag kan klappa lite på, hehe.
 
Igår var jag hos Matilda och vi hade filmmys och hon red en av sina hästar. Idag ska jag bara till tandläkaren men imorgon åker jag och pappa äntligen till Mosslunda för att spendera fredag och lördag där. Jippie! Ska bli så mysigt att få pussa Obelix ordentligt igen, har saknat honom sååå!! <3
 
 

Tillbaka till startsidan