Två veckor

Postat den: 2017-08-15 @ 20:58:13 | Allmänt | Kommentarer (2)

Två veckor sedan jag började jobba här på Mosslunda Dressyrstall och jag trivs fortfarande väldigt bra! Det börjar dock kännas i kroppen efter hårt jobb, hehe, men jag vänjer mig nog. 
 
Obelix har fått flytta upp till stora stallet i några dagar då det är så få hästar just nu, och han är så mycket mer tillfreds där. Jag får vara glad över det sålänge det varar haha, om en eller två veckor får han flytta tillbaka till lilla stallet tror jag. Han har ju aldrig riktigt tyckt om att stå i små stall utan vill ha mycket hästar runt sig, men han får vänja sig.
 
Han har fått vila i helgen men igår tömkörde vi och idag har jag ridit med Evas hjälp. Han var dock väldigt stark idag och jag kom ingenstans till en början. Men efter en stund blev det mycket bättre! Jag skulle inte säga att jag helt fick honom dit jag ville men det blev ändå mycket bättre efter en stund. Jag ska rida på förmiddagen imorgon också för då är jag ledig så då hinner jag fixa en hel del med honom både innan och efter. 
 
NU; kvällsmat och sen sova! Obelix och jag har varit ute och betat ikväll och haft det mysigt, det behövdes efter en lång dag trots att det gjorde att jag kom in lite senare <3
 
 
 

Kommentarer

Postat av: My

Härligt att du trivs! Hoppas det löser sig med stallet också så småningom, att han trivs i det lilla alltså :)

2017-08-16 @ 16:11:24
URL: http://monkiapa.blogg.se/
Postat av: Erika Pettersson

Hoppas det fortsätter gå bra där 😊
Kul o jobba i ett stall.

2017-08-16 @ 17:03:41
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan