Flyttat till Mosslunda

Postat den: 2017-08-01 @ 21:04:26 | Allmänt | Kommentarer (2)

Att säga hejdå till Arragon är bland det svåraste jag har gjort, speciellt när jag åkte innan honom (han åker på fre). Min älskade, bästavän. Han är verkligen allt för mig och jag älskar honom så otroligt mycket! Men det var det enda rätta att sälja för jag har inte tillräckligt mycket att ge honom nu. Trots allt vill jag satsa och då måste det vara Obelix jag satsar på fullt ut, det funkar inte med 2 i det läget jag är i nu. När det blev klart att jag skulle börja jobba här på Mosslunda blev förstås allt väldigt tydligt hur jag skulle göra också, eftersom jag inte kan ha med mig 2 hästar hit och att låna ut kändes inte som något alternativ.
 
Vi har haft 3 otroliga år med mycket upplevelser och jag har lärt mig så mycket både om dressyr, tävlingar, kärlek, träning, skador osv osv! Han har verkligen gett mig en fantastisk grund i livet på flera sätt - och jag är så tackam! Jag hade aldrig kunnat drömma om att få ha en såhär fantastisk och personlig ponny. Han är speciell - men det är det som gör honom till min bästavän i både med- och motgångar. Han kommer alltid att vara min nalle, buse och Arragon, skillnaden är bara att någon annan äger honom på pappret. I hjärtat så är han fortfarande min <3 Att han kommer att få det toppen med sin nya ryttare är jag också ganska säker på! 
 
Jag älskar dig min fina nallespralle <3 
 
Flytten till Mosslunda igår gick bra. Obelix stod väldigt lugnt i transporten hela vägen - 4,5 timme. Väldigt skönt! När vi kom hit var han lite mer laddad men idag har han lugnat sig betydligt efter att ha fått gå i hage och bo in sig. Jag har även longerat honom ikväll så att han fick göra av med ytterligare lite energi. Det känns så lyxigt att ha ridhus och inspireras av så bra ridning och fina hästar hela tiden! Men jag blir såkalrt fruktansvärt ridsugen, jag hoppas verkligen att vi kan komma igång snart och få hjälp av veterinären. 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Helena

Aragon får det säkert bra det har du öga för och du har alltid haft fina hästar Olivia ,öga för det, Vart i sverige hamnade då Aragon kul o veta , Du har en spännande framtid nu. Skriv gärna hr ,roligt att följa dej MVH Helena ,

2017-08-02 @ 08:44:00
Postat av: Beatrice

Vad är det för jobb du har fått på mosslunda och hur kommer dina dagar se ut hade varit kul att veta :)

Svar: Jag jobbar som hästskötare och jobbar 7-19 5 1/2 dag i veckan :)
Olivia Gustavsson

2017-08-02 @ 10:15:08
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan