Bra pass

Postat den: 2017-08-25 @ 13:05:00 | Allmänt | Kommentarer (3)

Idag har jag min lediga dag och den spenderas självklart till stor del i stallet ändå, haha! Och framför datorn för att titta på EM förstås. 
 
Jag har ridit Obelix idag och i början kändes han lite sisådär. Han var fin, men lite på i handen och inte tillräckligt kvick för skänkeln. Jag blev då också lite långsam och "dragig", om ni förstår vad jag menar. Fick sedan hjälp av Cilla och då blev det så mycket bättre! Fick honom kvickare och rundare med mer effektiv ridning. Cila gav oss väldigt mycket tips även idag och vi fortsatte på samma spår som i onsdags. I slutet travade han riktigt fint och jag fick honom tillbaka även i galoppen. Han får inte gå iväg men måste vara framme för skänkeln förstås, kvick och uppe i en rund form istället för lång och långsam som han ibland blir. Han har ju ganska stor trav så det gäller att få igång bakbenen på honom.
 
 
 
 

Dagarna går

Postat den: 2017-08-24 @ 18:35:49 | Allmänt | Kommentarer (1)

Dagarna går och jag glömmer alltmer att updatera här, hehe. Jag och Obelix har det jättebra här och han har tillfälligt fått stå kvar i stora stallet vilket känns jättebra då han trivs så bra där.
 
I helgen som gick fick jag rida lite extra på en av hästarna här och sen har jag börjat rida igång Obelix lite mer nu under veckan. Igår hjälpte Cilla mig och jag fick verkligen fantastiskt bra hjälp och han var riktigt fin efter en stund! Fick mycket bra tips att ta med mig och jag är jättenöjd och glad. Han känns dessutom väldigt fin i sin kropp nu faktiskt. Vi har även introducerat magnettäcket på honom som jag tycker hjälper honom väldigt bra. 
 
Nästa vecka åker jag hem en kortis över dagen för att göra klart min tandoperation, men sen bär det förstås ner hit igen! 
 
 

Ledigt

Postat den: 2017-08-16 @ 10:33:00 | Allmänt | Kommentarer (5)

Jag har jobbat nu måndag och tisdag, sen idag är jag ledig och jobbar sen torsdag, fredag, lördag och söndag eftermiddag/kväll. Jag är faktiskt alltid tröttast på onsdagar och har alltid varit, så det var en bra dag att vara ledig på den här veckan haha! Veckorna går dock så sjukt fort här nere, helt sjukt att jag redan har varit här i 2 veckor?
 
Jag ska strax gå ut och rida Obelix med hjälp av Eva, han har gått ute i hagen nu på morgonen. Solen skiner och det är underbart väder så det blir skönt att komma ut en sväng! Lite senare kommer också veterinären Lotta för att kolla ryggen på honom igen nu när vi har ridit på lite mer. 
 
Saknar dock den här killen väldigt mycket! <3
 
 

Tillbaka till startsidan