Födelsedag och tävlingshelg

Postat den: 2017-04-23 @ 19:34:28 | Allmänt | Kommentarer (1)

I fredags tränade alla hästarna här hemma och så blev jag firad på min 19-årsdag med tårta och allt, lyx!! 
 
Lör morgon fixade jag allt i stallet hemma innan jag åkte på tävling med Monty. Första staretn var absolut inte bra för han stängde av mig helt, men i andra starten var han bättre både på framridningen och på banan även om det blev lite slarvig ridning. Jag måste få honom att bjuda bättre nu och då kan jag inte bli för noggrann, så då får jag offra en start för att få honom lite kvick. Han blir lätt lite bekväm på bortaplan och då måste jag göra det lite mer spännande för honom. Första utanför placering i båda klasserna, 66% i LB och 65% i LA. Känslan i LA var mycket bättre även om det blev mycket msisar!
 
 
På eftermiddagen var jag och Stina funktionärer 15-20 innan vi åkte hem och gick kvällspromenad med Arragon och OBelix. Båda var pigga och busiga, hehe. 
 
 
Imorse skrittade vi ut tidigt på Arragon och Monty innan vi skulle vara funktionärer igen 8.30-12. Nu i eftermiddag har Loreens ägare varit här och ridit för mig på henne och jag har longerat Obelix. För en gång skull en ganska lugn eftermiddag/kväll vilket var skönt efter en ganska intensiv både fredag och lördag. 
 
 

Kommentarer

Postat av: Erika Pettersson

Kul at de går framåt för er 🙂

2017-04-23 @ 20:37:26
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan